Z vaší země není možné zadat novou objednávku. United States

Nejprodávanější produkty

Nejprodávanější produkty

na stránku
Zobrazeno 37 – 48 z 269 položek
  • Náramek bohatě zdobený třpytivými krystaly s diamantovým brusem ozdobí každou něžnou ručku. Je vykládán precizně broušenými kubickými zirkony švýcarské kvality AAA+, na povrchu je potažen drahým platinovým kovem - rhodiem. Lze jej snadno zkrátit odejmutím prodlužovací části, aby jej mohly nosit dámy s užším i širším zápěstím. 

    Sleva!
  • Krásné elegantní náušnice vykládané zářivými čtvercovými krystaly rozzáří vzhled každé ženy či dívky. Náušnice jsou vykládány třpytivými krystaly Cubic Zirconia švýcarské kvality AAA+ a vyrobeny ze šperkařského kovu potaženého drahým platinovým kovem - rhodiem, které si udrží po dlouhou dobu svůj luxusní vzhled a lesk.

    Sleva!
  • Nádherné romantické náušnice bohatě vykládané třpytivými krystalky s velkým srdcovým krystalem diamantového brusu pro dámu vašeho srdce. Náušnice jsou zdobeny kubickými zirkony švýcarské kvality AAA, které se vyznačují svým jedinečným diamantovým brusem. Povrch je galvanicky pokoven drahým kovem - rhodiem což náušnicím dodává nádech luxusu po velmi...

    Sleva!
  • Pohádkově krásné náušnice bohatě vykládané precizně broušenými krystaly Cubic Zirconia zvýrazní přirozenou krásu každé ženy či dívky. Na povrchu jsou potažené drahým platinovým kovem - rhodiem. Na tento produkt se již nevztahuje další sleva.

    Sleva!
  • Původní cena 699,- Kč Atraktivní módní náušnice z chirurgické oceli dokonale doladí váš vzhled a pozdvihnou vaši krásu. Na povrchu jsou pozlacené 18K zlatem. Na tento produkt se již nevztahuje další sleva.

    Sleva!
  • Původní cena 749,- Kč Něžné okouzlující náušničky s větším krystalem odrážejícím všechny barvy duhy, vykládané menšími třpytivými krystalky rozzáří váš půvab. Náušnice jsou zdobené precizně broušenými krystaly Cubic Zirconia nejvyšší kvality AAA+ a na povrchu galvanicky pokoveny drahým platinovým kovem - rhodiem. Na tento produkt se již nevztahuje další...

  • Se třpytivými náušnicemi Princess Sea Blue budete doslova zářit a všichni na vás budou moci oči nechat. Tyto atraktivní náušnice vás okouzlí svým výrazným designem a luxusním zpracováním. Jsou zdobené precizně broušenými krystaly Cubic Zirconia kvality AAA+ nádherně modré barvy a bohatě vykládané drobnějšími čirými krystalky, na povrchu jsou potaženy...

    Sleva!
  • Darujte šumění moře - krásný výrazný šperk ve tvaru vlnky doplněný zářivým velkým krystalem vám bude připomínat atmosféru letních dnů po celý rok. Šperk je potažen platinovým kovem – rhodiem a jeho dominantou je nádherně broušený krystal diamantového brusu - Cubic Zirconia.

    Sleva!
  • Nádherný šperk vykládaný třpytivými krystaly evokující kouzelnou zimní nostalgii pohladí na duši a krásně rozzáří dekolt. Přívěsek je rafinovaně navlečen přímo na řetízku, je zdobený krystaly Cubic Zirconia kvality AAA+ a na povrchu potažen vrstvou drahého platinového kovu - rhodia.

    Sleva!
  • Krásný šperk pro ženu s veselou povahou, která má ráda život. Zářivé krystaly v čiré a svěží fialkové barvě rozzáří Váš vzhled a zlepší náladu každému, kdo na vás jen očkem pohlédne. Šperk je potažen platinovým kovem – rhodiem, které mu zaručuje dlouhotrvající lesk a barvu bílého zlata. Šperk je vyroben ze šperkařské slitiny bez obsahu alergenních látek.

    Sleva!
  • Nádherné okouzlující náušnice s velkým krystalem odrážejícím všechny barvy duhy, vykládané menšími třpytivými krystalky rozzáří váš půvab. Náušnice jsou zdobené precizně broušenými krystaly Cubic Zirconia nejvyšší kvality AAA+ a na povrchu galvanicky pokoveny drahým platinovým kovem - rhodiem.

    Sleva!
  • Kouzelné náušničky ve tvaru čtyřlístku, které za vás řeknou, že vám na tom druhém záleží. Spolu s náhrdelníkem ve tvaru čtyřlístku tvoří dohromady krásný set. Náušnice jsou zdobeny krystaly SW Elements, které se vyznačují svým jedinečným brusem. Povrch je galvanicky pokoven drahým kovem - rhodiem což náušnicím dodává nádech luxusu po velmi dlouhou dobu.

    Sleva!
Zobrazeno 37 – 48 z 269 položek