Z vaší země není možné zadat novou objednávku. United States

Nejprodávanější produkty

Nejprodávanější produkty

na stránku
Zobrazeno 157 – 168 z 262 položek
  • Rozzářete si svůj den s nádherně třpytivými náušnicemi Simone. Tyto úchvatné náušnice jsou bohatě posety třpytivými krystalky Cubic Zirconia švýcarské kvality AAA+ a na povrchu galvanicky potaženy vrstvou drahého platinového kovu rhodia, což jim dodává nádech luxusu a svůdnou barvu bílého zlata. Na zboží z této kategorie se již nevztahuje další sleva.

    Sleva!
  • Atraktivní třpytivé náušničky s nádechem romantiky zaujmou na první pohled svým neodolatelným třpytem. Tyto elegantní  náunšice jsou velmi bohatě vykládané nádherně broušenými krystaly diamantového brusu. Spolu s náhrdelníkem ve tvaru diamantové květiny tvoří dohromady krásný set.

    Sleva!
  • Okouzlující náušnice s nádechem romantiky zaujmou na první pohled svým neodolatelným třpytem. Tyto elegantní náušnice jsou velmi bohatě vykládané nádherně broušenými krystaly diamantového brusu Cubic Zirconia kvality AAA+ a na povrchu jsou potaženy vrstvou rhodia, což jim dodává nádech luxusu.  Puzetka je součástí náušnic. Se stejnojmenným náhrdelníkemi...

    Sleva!
  • Náušnice s nádherně broušenými velkými krystaly Swarovski® v atraktivní barvě "Aquamarine AB" odrážející krásné duhové odstíny. Velikost krystalů je 1,6 x 1,0 cm. Krystaly jsou zavěšeny ve stříbrných závěsech ze stříbra ryzosti 925/1000. Na povrchu rhodiováno. Dodáváno v dárkové krabičce.

    Sleva!
  • Nádherné luxusní náušnice bohatě vykládané třpytivými krystaly diamantového brusu dokonale doladí vaši půvab. Díky jedinečnému anatomickému tvaru perfektně drží v uších a nepřetáčejí se. Náušnice jsou vyrobeny z bižuterního kovu potaženého drahým platinovým kovem - rhodiem a vykládány třpytivými krystalky Cubic Zirconia švýcarské kvality AAA+.

    Sleva!
  • Tento velmi atraktivní náhrdelník je vyroven z krystalu Swarovski® v úchvatné duhové barvě "Vitrail Light" odrážející duhové fialkovo-modravé odstíny. Průměr krystalu je 2,7 cm (délka hrany 2,0 cm). S přívěskem je dodáván řetízek ze stříbra ryzosti 925/1000 o délce 45 cm. Na povrchu rhodiováno. Dodáváno v dárkové krabičce.

    Sleva!
  • Exkluzivní pozlacený perlový náhrdelník pro výjimečnou ženu, kterému dominuje velká perla v atraktivním módním závěsu ve tvaru delfína. Náhrdelník je precizně vykládaný broušenými kubickými zirkony švýcarské kvality AAA+, na povrchu je potažen 18K zlatem.

    Sleva!
  • Elegantní jemné náušničky vykládané zářivými čirými krystaly rozzáří vzhled každé ženy či dívky. Náušnice jsou vykládány třpytivými krystaly Cubic Zirconia švýcarské kvality AAA+ a vyrobeny ze šperkařského kovu potaženého drahým platinovým kovem - rhodiem, které si udrží po dlouhou dobu svůj luxusní vzhled a lesk.

    Sleva!
  • Okouzlující módní stříbrné náušničky ve tvaru hvězdného nebe zdobené drobnými čirými krystalky Cubic Zirconia krásně zvýrazní váš půvab. Nádech luxusu navíc umocňuje rhodiová úprava. Je možné nasadit je několika způsoby, obzvláště atraktivním  dojmem pak působí, když kopírují ušní lalůček směrem vzhůru. Náušnice jsou v páru v levém a pravém provedení....

    Sleva!
  • Objevte lesk a eleganci s visacími náušnicemi Gloria. Atraktivní výrazné náušnice s dominantním zeleným krystalem a bohatě vykládané precizně broušenými drobnějšími čirými krystalky dokonale zvýrazní váš půvab. Náušnice jsou vykládány precizně broušenými kubickými zirkony švýcarské kvality AAA+, na povrchu jsou potaženy drahým platinovým kovem - rhodiem.

    Sleva!
  • Pohádkově krásný perlový náhrdelník pro ženu s vybraným vkusem, kterému dominuje velká perla v luxusním závěsu bohatě vykládaném třpytivými krystalky. Náhrdelník je precizně vykládaný broušenými kubickými zirkony švýcarské kvality AAA+, na povrchu je potažen drahým platinovým kovem – rhodiem.

    Sleva!
  • Elegantní jemné náušničky vykládané zářivými čirými krystaly rozzáří vzhled každé ženy či dívky. Náušnice jsou vykládány třpytivými krystaly Cubic Zirconia švýcarské kvality AAA+ a vyrobeny ze šperkařského kovu potaženého drahým kovem - 18K zlatem, které si udrží po dlouhou dobu svůj luxusní vzhled a lesk.

    Sleva!
Zobrazeno 157 – 168 z 262 položek