Z vaší země není možné zadat novou objednávku. United States

La Diamantina Počet produktů: 52

na stránku
Zobrazeno 37 – 48 z 52 položek
  • Okouzlující květinové náušničky s nádherně broušenými čirými krystaly diamantového brusu odrážejícími všechny barvy duhy zvýrazní krásu každé ženy či dívky. Náušnice jsou vykládány precizně broušenými kubickými zirkony švýcarské kvality AAA+, na povrchu upraveny drahým platinovým kovem – rhodiem.

    Sleva!
  • Atraktivní třpytivé náušnice bohatě po celém obvodu vykládané třpytivými krystaly diamantového brusu dokonale doladí vaši přirozenou krásu. Náušnice jsou vyrobeny z bižuterního kovu potaženého drahým platinovým kovem - rhodiem a vykládány krystaly Cubic Zirconia švýcarské kvality AAA+.

    Sleva!
  • Atraktivní třpytivé náušnice bohatě vykládané třpytivými krystaly diamantového brusu dokonale doladí vaši přirozenou krásu. Náušnice jsou vyrobeny z bižuterního kovu potaženého drahým kovem - 24K zlatem a vykládány krystaly Cubic Zirconia švýcarské kvality AAA+.

    Sleva!
  • Luxusní náušnice pro výjimečnou ženu či dívku bohatě vykládané třpytivými krystalky dokonale rozzáří vaši tvář. Náušnice jsou vyrobeny z bižuterního kovu potaženého drahým platinovým kovem - rhodiem a vykládány třpytivými krystalky Cubic Zirconia švýcarské kvality AAA+.

    Sleva!
  • Elegantní jemné náušničky vykládané zářivými čirými krystaly rozzáří vzhled každé ženy či dívky. Náušnice jsou vykládány třpytivými krystaly Cubic Zirconia švýcarské kvality AAA+ a vyrobeny ze šperkařského kovu potaženého drahým platinovým kovem - rhodiem, které si udrží po dlouhou dobu svůj luxusní vzhled a lesk.

    Sleva!
  • Elegantní jemné náušničky vykládané zářivými čirými krystaly rozzáří vzhled každé ženy či dívky. Náušnice jsou vykládány třpytivými krystaly Cubic Zirconia švýcarské kvality AAA+ a vyrobeny ze šperkařského kovu potaženého drahým kovem - 18K zlatem, které si udrží po dlouhou dobu svůj luxusní vzhled a lesk.

    Sleva!
  • Atraktivní třpytivé náušnice s dominantním precizně broušeným čirým krystalem briliantového brusu odrážejícím všechny barvy duhy zvýrazní krásu každé ženy či dívky. Náušnice jsou zdobeny kubickými zirkony nejvyší kvality AAA+, na povrchu jsou potaženy platinovým kovem - rhodiem.

    Sleva!
  • Velmi atraktivní náušnice luxusního vzhledu bohatě vykládané třpytivými krystalky pro dámy s vytříbeným vkusem. Náušnice jsou vykládány precizně broušenými kubickými zirkony švýcarské kvality AAA+. Povrchová úprava drahým kovem – 18K zlatem. Díky anatomickému tvaru perfektně drží v uších a nepřetáčí se.

    Sleva!
  • Tyto překrásné romantické náušnice zaručeně rozzáří oči každé dámy i slečny. Jsou bohatě vykládané třpytivými krystalky Cubic Zirconia kvality AAA+ s dominantním krystalem diamantového brusu uprostřed a na první pohled zaujmou svým velmi precizním zpracováním. Na povrchu jsou potaženy drahým platinovým kovem - rhodiem, což jim dodává jedinečný lesk a...

    Sleva!
  • Tyto luxusní výrazné náušnice s motivem nádherného růžového květu zaujmou na první pohled svým neodolatelným třpytem a velmi precizním zpracováním. Jsou velmi bohatě vykládané precizně broušenými čirými krystalky Cubic Zirconia nejvyší kvality AAA+ a na povrchu potaženy drahým platinovým kovem - rhodiem, což jim dodává jedinečný lesk a svůdnou barvu...

    Sleva!
  • Nádherné třpytivé náušnice na první pohled zaujmou svým velmi precizním zpracováním a dokonale rozzáří váš vzhled. Jsou bohatě vykládané krystalky Cubic Zirconia kvality AAA+ s dominantním krystalem diamantového brusu v závěsu. Díky anatomickému tvaru skvěle sedí v uších. Na povrchu jsou potaženy drahým platinovým kovem - rhodiem, což jim dodává jedinečný...

    Sleva!
  • Buďte nádherná s třpytivými květinovými náušnicemi Crystal Flower, které rozzáří váš vzhled při jakékoliv příležitosti. Tyto okouzlující náušnice jsou bohatě vykládány třpytivými krystaly Cubic Zirconia švýcarské kvality AAA+, které vynikají svým diamantovým busem, a na povrchu galvanicky potaženy vrstvou drahého platinového kovu rhodia, což jim dodává...

    Sleva!
Zobrazeno 37 – 48 z 52 položek